Tort cu zmeură Sweetium Zâmbitură din zmeură
Tort cu zmeură verde fructat Sweetium Zâmbitură din zmeură cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolată albă și fistic și sos de zmeură. Tort cu zmeură verde fructat Sweetium Zâmbitură din zmeură cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolată albă și fistic și sos de zmeură.

Zâmbitură din zmeură

În spatele zâmbetului de zmeură se ascunde ciocolata albă. Deși e așezată sub un verde intens, e acolo, pregătită să detroneze ciocolata neagră care se laudă că ar fi cea mai iubită din lume. Delicatețea sa se potrivește de minune cu pasta de fistic și zmeura dulce acrișoară. Chiar dacă are o atitudine lăudăroasă, ciocolata albă știe foarte bine că secretul său răsunător stă cel mai bine așezat pe un blat de cacao. Rezultatul e o mângâiere fină a papilelor gustative, o îmbrățișare între dulcele zmeurei și aroma intensă a fisticului.

ATENȚIE
conține lactoză, gluten, zahăr
Blat umed de
vanilie:
ou, unt, făină de grâu, lapte de vacă, vanilie
Greutate netă
1.500 gr.
Mousse de
ciocolată albă:
albuș, ciocolată albă, smântână frișcă 36%, lapte de vacă
Mousse de ciocolată albă și fistic:
albuș, ciocolată albă, smântână frișcă 36%, lapte de vacă, pastă de fistic
Sos de zmeură
Tortul este acoperit cu glazură oglindă din ciocolată albă compound și colorant alimentar
180
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ

RIDICAREA SE FACE PERSONAL

LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE

ACEST TORT NU SE
PERSONALIZEAZĂ SUPLIMENTAR
Tort cu caramel crem Sweetium Euforie de caramel cu conținut redus de zahăr cu blat umed de vanilie, cremă de mascarpone și sos de caramel.
Euforie cu caramel
sos caramel, cremă de mascarpone, arahide caramelizate, frișcă
Tort cu lămâie galben fructat Sweetium Hohote din Lămâie cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, cremă de brânză și sos de zmeură.
Hohote din lămâie
cremă de brânză și lemon curd, sos de zmeură și frișcă

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011

Cea mai frumoasă experiență, fără dar și poate! Tortul a ieșit exact cum ne-am dorit pentru ziua micuței noastre! Gustul este desăvârșit și calitatea la note maxime!
Vă mulțumim!
Iulis S.
Dulciurile Anei sunt dulciurile pe care trebuie să le guști măcar o dată în viață ! Plasează o comandă și... să inceapă magia !
Roxana F.
Mulțumim pentru cele mai bune prăjituri și cel mai bun tort, au contribuit la reușita evenimentului, pe lângă faptul că au arătat extraordinar de bine, au fost și lăudate de invitați.
O să revenim mereu cu drag!
Diana A.
Tortul cu nucă și caramel. Am comandat prin WhatsApp, au confirmat, au livrat cum au promis. Tortul a fost impecabil ca aspect și foarte gustos!
Multumim mult!
Aura B.