Tort cu zmeură Sweetium Veselie din rubine
Tort cu zmeură roz fructat Sweetium cu conținut redus de zahăr Veselie din rubine cu sos de zmeură, mousse de ciocolată rubby rosse, blat umed de vanilie și mousse de ciocolată Valrhona cu fructul pasiunii Tort cu zmeură roz fructat Sweetium cu conținut redus de zahăr Veselie din rubine cu sos de zmeură, mousse de ciocolată rubby rosse, blat umed de vanilie și mousse de ciocolată Valrhona cu fructul pasiunii

Veselie din rubine

Rozul e noul negru, cel puțin în materie de ciocolată. Apărute dintr-o întâmplare a naturii, boabele de cacao rubinii, cele care dau naștere ciocolatei roz, au devenit deja un fenomen. Aroma lor natural fructată și ușor acidă se îmbrățișează perfect cu clasica ciocolată neagră. Și pentru că își permite să îndrăznească, ciocolata rubinie s-a potrivit cel mai bine în jocul de-a răsfățul cu prietenele sale bune: zmeura și fructul pasiunii. Marii ciocolatieri ai lumii au decis că niciun om care se află în căutarea plăcerii nu poate rămâne indiferent în fața ciocolatei roz pe care tinerii se înghesuie să o posteze pe Instagram.

ATENȚIE
conține lactoză, gluten, zahăr
Blat umed de
vanilie:
ou, ulei, făină de grâu
Greutate netă
1.500 gr.
Mousse de
ruby rose:
albuș, ciocolată ruby rose, smântână frișcă 36%, lapte de vacă
Mousse de ciocolată cu fructul pasiunii:
albuș, ciocolată Valrhona cu fructul pasiunii, smântână frișcă 36%, lapte de vacă, phisalys
Sos de zmeură
Tortul este acoperit cu glazură oglindă din ciocolată albă compound și colorant alimentar
185
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ

RIDICAREA SE FACE PERSONAL

LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE

ACEST TORT NU SE
PERSONALIZEAZĂ SUPLIMENTAR
Îmbrățișare de Whiskey
ou, cacao, faina, green sugar, unt, lapte
Tort cu mure verde fructat Sweetium Bucurie din mure cu conținut redus de zahăr cu blat umed cu ceai verde, mousse de cremă de brânză și sos de mure
Bucurie din mure
mure, ceai verde, mousse din cremă de brânză, frișcă

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011

Cea mai frumoasă experiență, fără dar și poate! Tortul a ieșit exact cum ne-am dorit pentru ziua micuței noastre! Gustul este desăvârșit și calitatea la note maxime!
Vă mulțumim!
Iulis S.
Dulciurile Anei sunt dulciurile pe care trebuie să le guști măcar o dată în viață ! Plasează o comandă și... să inceapă magia !
Roxana F.
Mulțumim pentru cele mai bune prăjituri și cel mai bun tort, au contribuit la reușita evenimentului, pe lângă faptul că au arătat extraordinar de bine, au fost și lăudate de invitați.
O să revenim mereu cu drag!
Diana A.
Tortul cu nucă și caramel. Am comandat prin WhatsApp, au confirmat, au livrat cum au promis. Tortul a fost impecabil ca aspect și foarte gustos!
Multumim mult!
Aura B.