Tort cu ciocolată albă Sweetium Pupici de la două ciocolate
Tort cu ciocolată albă maro cu alb Sweetium Pupici de la două ciocolate cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolată albă și cremă crocantă de ciocolată. Tort cu ciocolată albă maro cu alb Sweetium Pupici de la două ciocolate cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolată albă și cremă crocantă de ciocolată. Tort cu ciocolată albă maro cu alb Sweetium Pupici de la două ciocolate cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolată albă și cremă crocantă de ciocolată.

Pupici de la două ciocolate

Ciocolata cu lapte s-a simțit puțin exclusă așa că i-am pregătit o surpriză plăcută. Am răsfățat-o cu o pastă bună de portocale și am chemat-o alături pe ciocolata albă, singura care ar fi putut să își liniștească partenera de tort. Plăcerea întâlnirii a fost atât de mare, încât deasupra lor a crescut o cremă de ciocolată crocantă. Rezultatul este o îmbinare armonioasă de cremos cu crocant, de ciocolată albă cu ciocolată neagră, o adevărată mângâiere de pofte.

ATENȚIE
conține lactoză, gluten, zahăr
Blat umed de
cacao:
ou, unt, făină de grâu, lapte, cacao
Greutate netă
1.700 gr.
Mousse de
ciocolată cu lapte:
albuș, ciocolată cu lapte, smântână frișcă 36%, lapte de vacă
Mousse de ciocolată albă:
albuș, ciocolată albă, smântână frișcă 36%, lapte de vacă, pastă de portocală
Cremă crocantă de ciocolată
Tortul este acoperit cu glazură oglindă din ciocolată albă compound și colorant alimentar
190
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ

RIDICAREA SE FACE PERSONAL

LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE

ACEST TORT NU SE
PERSONALIZEAZĂ SUPLIMENTAR
Tort cu lămâie galben fructat Sweetium Hohote din Lămâie cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, cremă de brânză și sos de zmeură.
Hohote din lămâie
cremă de brânză și lemon curd, sos de zmeură și frișcă
Tort cu banane Sweetium Sărutare din banane caramelizate cu conținut redus de zahăr cu blat brownie, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolată cu caramel și banane caramelizate.
Sărutare din banane caramelizate
mure, ceai verde, mousse din cremă de brânză, frișcă

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011

Cea mai frumoasă experiență, fără dar și poate! Tortul a ieșit exact cum ne-am dorit pentru ziua micuței noastre! Gustul este desăvârșit și calitatea la note maxime!
Vă mulțumim!
Iulis S.
Dulciurile Anei sunt dulciurile pe care trebuie să le guști măcar o dată în viață ! Plasează o comandă și... să inceapă magia !
Roxana F.
Mulțumim pentru cele mai bune prăjituri și cel mai bun tort, au contribuit la reușita evenimentului, pe lângă faptul că au arătat extraordinar de bine, au fost și lăudate de invitați.
O să revenim mereu cu drag!
Diana A.
Tortul cu nucă și caramel. Am comandat prin WhatsApp, au confirmat, au livrat cum au promis. Tortul a fost impecabil ca aspect și foarte gustos!
Multumim mult!
Aura B.