Tort cu lămâie Sweetium Hohote din lămâie
Tort cu lămâie galben fructat Sweetium Hohote din Lămâie cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, cremă de brânză și sos de zmeură.

Hohote din lămâie

Lămâia ne-a învățat una dintre cele mai importante lecții gastronomice. Ne-a învățat că orice aromă acrișoară poate fi îndulcită dacă se împrietenește cu ingredientele potrivite. Te-ai aștepta, pe bună dreptate, să guști un tort acrișor, însă nu e așa. Asta pentru că în interior se ascunde un secret pe care îl vei descoperi abia după ce simțurile tale se vor întâlni cu toată compoziția desertului. Și mai e ceva. Cantitatea de lemon curd este proporționată în așa fel încât să aromatizeze fără să deranjeze zmeura. Rezultatul e un echilibru dulce-acrișor pregătit oricând să îți răcorească papilele.

ATENȚIE
conține lactoză, gluten, zahăr
Blat umed de
cacao:
ou, unt, făină de grâu, lapte de vacă, cacao
Greutate netă
1.500 gr.
Cremă de
brânză:
cremă de brânză, lapte de vacă, smântână frișcă 36%, lemon curd (suc de lămâie, ou, zahăr, lapte de vacă, unt)
Sos de zmeură
Tortul este acoperit cu glazură oglindă din ciocolată albă compound și colorant alimentar
170
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ

RIDICAREA SE FACE PERSONAL

LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE

ACEST TORT NU SE
PERSONALIZEAZĂ SUPLIMENTAR
Tort cu zmeură verde fructat Sweetium Zâmbitură din zmeură cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolată albă și fistic și sos de zmeură.
Zâmbitură din zmeură
zmeură, mousse din ciocolată albă și un altul din ciocolată albă cu fistic, frișcă
Tort cu ciocolată albă maro cu alb Sweetium Pupici de la două ciocolate cu conținut redus de zahăr cu blat umed de cacao, mousse de ciocolată cu lapte, mousse de ciocolată albă și cremă crocantă de ciocolată.
Pupici de la două ciocolate
piure de portocale în mousse de ciocolata albă, mousse de ciocolată cu lapte, frișcă

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011

Cea mai frumoasă experiență, fără dar și poate! Tortul a ieșit exact cum ne-am dorit pentru ziua micuței noastre! Gustul este desăvârșit și calitatea la note maxime!
Vă mulțumim!
Iulis S.
Dulciurile Anei sunt dulciurile pe care trebuie să le guști măcar o dată în viață ! Plasează o comandă și... să inceapă magia !
Roxana F.
Mulțumim pentru cele mai bune prăjituri și cel mai bun tort, au contribuit la reușita evenimentului, pe lângă faptul că au arătat extraordinar de bine, au fost și lăudate de invitați.
O să revenim mereu cu drag!
Diana A.
Tortul cu nucă și caramel. Am comandat prin WhatsApp, au confirmat, au livrat cum au promis. Tortul a fost impecabil ca aspect și foarte gustos!
Multumim mult!
Aura B.