Tort cu mure Sweetium Bucurie din mure
Tort cu mure verde fructat Sweetium Bucurie din mure cu conținut redus de zahăr cu blat umed cu ceai verde, mousse de cremă de brânză și sos de mure

Bucurie din mure

Cine ar fi crezut vreodată că o bucată de tort te poate face să sari în sus de energie, iar energia aceea să nu fie doar un impuls scurt venit de la zahăr? Am îndrăznit și am decis să împreunăm ceaiul verde cu... murele. După câteva încercări au ajuns să se înțeleagă atât de bine încât ne-a fost cumva să le mai despărțim. Recunoaștem că logodna aceasta puțin atipică a fost posibilă și datorită implicării intense a vaniliei. O astfel de poveste vine și cu un final fericit pe care îl vei simți în fiecare îmbucătură.

ATENȚIE
conține lactoză, gluten, zahăr
Blat umed de
vanilie cu ceai verde:
ou, ulei, făină de grâu, ceai verde, zahăr
Greutate netă
1.500 gr.
Mousse de
cremă de brânză:
cremă de brânză, lapte, smântână frișcă 36%
Sos de mure
Tortul este acoperit cu glazură oglindă din ciocolată albă compound și colorant alimentar
175
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ

RIDICAREA SE FACE PERSONAL

LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE

ACEST TORT NU SE
PERSONALIZEAZĂ SUPLIMENTAR
Tort cu zmeură roz fructat Sweetium cu conținut redus de zahăr Veselie din rubine cu sos de zmeură, mousse de ciocolată rubby rosse, blat umed de vanilie și mousse de ciocolată Valrhona cu fructul pasiunii
Veselie din rubine
zmeură, ciocolată Ruby Rose, ciocolată Valrhona cu fructul pasiunii, migdale și frișcă
Tort cu fructe de pădure alb fuctat Sweetium Șoapte din fructe de pădure cu conținut redus de zahăr cu blat umed de vanilie, mousse de iaurt și sos de fructe de pădure
Șoapte din fructe de pădure
fructe de pădure, mousse din iaurt grecesc, frișcă

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011

Cea mai frumoasă experiență, fără dar și poate! Tortul a ieșit exact cum ne-am dorit pentru ziua micuței noastre! Gustul este desăvârșit și calitatea la note maxime!
Vă mulțumim!
Iulis S.
Dulciurile Anei sunt dulciurile pe care trebuie să le guști măcar o dată în viață ! Plasează o comandă și... să inceapă magia !
Roxana F.
Mulțumim pentru cele mai bune prăjituri și cel mai bun tort, au contribuit la reușita evenimentului, pe lângă faptul că au arătat extraordinar de bine, au fost și lăudate de invitați.
O să revenim mereu cu drag!
Diana A.
Tortul cu nucă și caramel. Am comandat prin WhatsApp, au confirmat, au livrat cum au promis. Tortul a fost impecabil ca aspect și foarte gustos!
Multumim mult!
Aura B.