Sweetium

Tortul pentru
Căței

Creat pentru cei cu intoleranțe sau cu sensibilitate crescută în digestie. Un tort cu superlative sănătoase.
85
Greutate netă
1.000 gr.

Acesta este tortul pentru ziua de naștere a celui mai bun prieten al tău

Oare câte depresii au „vindecat” aceste ființe magice cu un singur prenume?

Este incredibil cât de multă iubire ne pot dărui partenerii noștri de viață patrupezi. Există chiar un studiu psihologic în care s-au analizat reacțiile chimice ale câinilor în momentul în care își văd stăpânii, iar feromonii monitorizați prin acest experiment ne spun că pentru prietenii noștri părem ca niște zei. Acesta este motivul pentru care ei se bucură atât de mult când ne văd sau când le acordăm atenție. Iubirea lor necondiționată este unul dintre ingredientele pentru care mulți dintre noi încă mai cred în bunătatea lumii.
Și doar pentru efectul terapeutic pe care ni-l fac cadou cățeii noștri, noi credem că merită un „episod” de răsfăț culinar materializat printr-un tort făcut special pentru ei. Să le mulțumim că există, să ne bucurăm pentru fiecare zvânturare de codiță și îi facem să se simtă apreciați.

Unde mai punem și faptul că petrecem prea puțini ani împreună cu ei

Deși legenda spune că bunii noștri prieteni patrupezi trăiesc într-un an cât oamenii în 7 ani, de fapt, realitatea este mult mai nemiloasă, iar studiile arată că „odraslele” noastre canine trăiesc în medie într-un an cât noi în 15 ani.
Și ne e greu să ne imaginăm cu cât de multă intensitate își trăiesc ei viața, însă ce știm cert este că fiecare cățel știe când e ziua lui și merită să fie sărbătorit de 15 ori mai tare, cât pentru fiecare „an uman” petrecut cu sinceră iubire alături de noi.
Așa că și acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să creăm un tort numai și numai pentru căței…
… și pentru oameni... desigur, dacă mai „apucă” la deliciu

Am luat unul dintre cele mai iubite ingrediente și l-am transformat în vedetă pentru căței

Asta pentru că a venit momentul să „inventăm” și ceva „dulce” pentru cățeii noștri, pe lângă clasicele recompense crocante cu care deja sunt obișnuiți. Să vedem și mai multe codițe zvânturate și să auzim și mai mulți ham-ham de mulțumire
Îl găsim în blatul pufos, în crema delicioasă, în biscuiții crocanți. E irezistibil, iar în cazul lui, expresia „bun de te lingi pe bot” nu este deloc o metaforă. Dacă patrupezii noștri ar putea citi, deja ar ști că vorbim despre untul de arahide. Pe lângă el am așezat un strop de frișcă pe cât de delicioasă, pe atât de naturală și câteva grame de sos de mere neîndulcit. Apoi am mai adăugat puțin unt de arahide, ca să ne asigurăm că prietenii noștri necuvântători primesc un binemeritat desert sănătos, sățios și extrem de gustos. Ce să mai, e atât de bun, încât cățeii sunt de neoprit când „prind” la gustarea Sweetium. Noroc că pot să o devoreze liniștiți, fără vreun risc pentru sănătate.
Blat:
făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, ou, unt de arahide, ulei, sos de mere neîndulcit, miere
Cremă:
iaurt, unt de arahide, frișcă naturală
Decor:
făină neagră, făină albă, ovăz, amidon, apă, ulei, ou, unt de arahide
85
Greutate netă
1.000 gr.
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ
LA COMANDĂ
LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE
RIDICAREA SE FACE PERSONAL
CONȚINUTUL ACESTEI CUTII NU SE POATE SCHIMBA (CONȚINUT PRESTABILIT PROASPĂT)

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011