Sweetium

NOTA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Aceasta Nota de Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumita in continuare „Declaratia de Confidentialitate”) se refera la prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal astfel incat:

- sa va putem oferi produsele si serviciile noastre;
- sa urmarim indeaproape solicitarile pe care ni le adresati si sa indeplinim aceste solicitari;
- sa gestionam eficient relatia si contactele pe care le aveti cu noi si cu alte imputernicite de noi;
- daca va exprimati acordul, sa va trimitem anumite comunicari de marketing si invitatii pentru anumite sondaje.

Aceasta Declaratie de Confidentialitate trebuie citita intotdeauna impreuna cu Politica generala de confidentialitate in care sunt descrise modalitatile generale de prelucrare a datelor dumneavoastra personale. Va rugam sa cititi si Politica generala de confidentialitate care ofera informatii suplimentare despre modul in care prelucram datele dumneavoastra personale accesand urmatorul link https://www.sweetium.com/termeni-si-conditii.

Magic Events For You SRL-D cu sediul in oras Sibiu, str. D. D. Rosca nr. 64A, jud.SIBIU, Romania, in calitate de Operator de date cu caracter personal, va colecta si utiliza datele dumneavoastra personale (asa cum sunt definite mai jos) in scopurile descrise mai jos.

Care dintre datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate?

Vom colecta urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- Numele, prenumele si modalitatea de adresare (Doamna, Domnisoara, Domnule);
- Datele dumneavoastra de contact (spre exemplu, adresa de domiciliu, adresa de e-mail si numarul de telefon (mobil));
- Informatii referitoare la Contul dumneavoastra Sweetium / Dulciurile Anei;
- Informatii despre interactiunile dintre dumneavoastra si noi, precum istoricul relatiei dumneavoastra cu noi si tranzactiile dumneavoastra cu noi, inclusiv, spre exemplu, vizitele in unitatile noastre, achizitiile pe care le-ati facut, configurarile salvate de dumneavoastra, contactele cu noi, intrebarile, solicitarile si plangerile pe care ni le-ati adresat, gestionarea intrebarilor, solicitarilor si plangerilor pe care ni le-ati adresat;
- Informatii privind data de livrare a produselor dumneavoastra;
- Informatii despre interesele si preferintele dumneavoastra;
- Informatii despre consimtamintele pe care ni le-ati acordat si despre gestionarea de catre noi a acestor consimtaminte (inclusiv, de exemplu, pastrarea evidentelor si prelucrarea retragerii consimtamantului de catre dumneavoastra).

Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Scopuri si temeiuri legale

Urmarirea indeaproape si indeplinirea solicitarilor dumneavoastra:

- Sa urmarim indeaproape si sa indeplinim solicitarea(rile) dumneavoastra sau pentru informatii despre produsele si serviciile noastre sau orice alta solicitare.

Temeiuri legale

- Executarea unui contract

Evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor, serviciilor si relatiilor noastre cu clientii:

- Pentru a va contacta si in cazul in care produsul dumneavoastra face parte dintr-un lot cu posibilitate de contaminare;
- Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre;
- Pentru activitati R&D (de cercetare si dezvoltare);
- Pentru a va trimite sondaje privind gradul de satisfactie pentru a intelege experienta dumneavoastra in calitate de client cu privire la personalul nostru, la managementul relatiei noastre cu clientii, la produsele si serviciile noastre. Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre, precum si pentru R&D (cercetare si dezvoltare), datele dumneavoastra personale pot fi de asemenea anonimizate si, ca atare, utilizate de alte entitati imputernicite mentionate ca destinatari ai datelor in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai jos.

Temeiuri legale - Interesul legitim urmarit de Operator(i) sau de o terta parte

Trimiterea de comunicari de marketing si sondaje de marketing catre dumneavoastra:

- Pentru a va trimite mementouri (reminder-uri) care pot include continut comercial si la reinnoirea oricarui serviciu oferit de noi care urmeaza sa expire;
- Pentru a va informa despre ofertele de produse si servicii (insemnand oferte care sunt personalizate sau relevante pentru dumneavoastra);
-Pentru a va trimite informatii despre evenimentele pe care le organizam sau la care participam si invitatii la acestea;
- Pentru a va contacta si a va trimite sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotionale care va privesc pe dumneavoastra si/sau produsele si serviciile noastre, precum si interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra si sa le monitorizam pentru a receptiona opinia dumneavoastra. Cine va va contacta/trimite aceste informatii astfel cum este descris mai sus? Doar Sweetium / Dulciurile Anei. Astfel, daca v-ati exprimat consimtamantul pentru a primi oricare dintre comunicarile pe care le-ati selectat, datele dumneavoastra personale vor fi partajate intre aceste entitati (dar nu si cu alte terte parti) astfel incat sa va putem trimite aceste comunicari. Vrem sa va asiguram ca acest consimtamant, pe care ni l-ati dat nu va fi utilizat pentru a va trimite spamuri sau pentru a va coplesi in vreun fel cu comunicari sau sa fim invazivi. Ceea ce veti primi de la noi va fi relevant si util pentru dumneavoastra. De asemenea, ne dorim sa va ascultam si sa intelegem interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra prin crearea profilului dumneavoastra de client pe baza unei analize a informatiilor pe care le colectam despre dumneavoastra. Acesta va fi apoi folosit pentru a personaliza comunicarile cu dumneavoastra si pentru a va oferi oferte, reclame si invitatii personalizate. Am putea, spre exemplu, sa analizam istoricul achizitiilor dumneavoastra si/sau diferitele interactiuni pe care le-ati avut cu noi (incluzand, spre exemplu, vizitele dumneavoastra pe site-ul(-rile)) noastre sau, daca acceptati sa primiti emailuri de la noi, putem vedea daca deschideti si cititi emailurile, ceea ce ne ar ata ce va intereseaza, permitandu-ne sa ne asigurăm ca orice alte informatii pe care vi le furnizam va sunt utile si relevante.

Temeiuri legale

-Consimtamantul dumneavoastra (exprimat separat)

Gestionarea datelor dumneavoastra personale:

- Pentru a centraliza, combina, partaja, actualiza si rectifica datele personale pe care ni le-ati oferit noua sau altor entitati conexe noua sau care sunt deja disponibile noua sau altor entitati conexe noua. Ce inseamna acest lucru? Datele dumneavoastra personale sunt pastrate in sisteme centrale operate de noi sau de alte entitati conexe noua sau imputernicite de noi. Daca ati oferit datele dumneavoastra personale mai multor entitati conexe noua, acestea vor fi combinate si prelucrate prin intermediul sistemelor electronice la dispozitia noastra. Facand acest lucru, ne propunem sa:

• gestionam datele dumneavoastra personale intr-un mod eficient (spre exemplu, prin centralizarea datelor personale putem sa le mentinem actualizate si corecte si sa organizam partajare lor mai usor);
• va oferim cea mai buna experienta de client posibil;
• sa va sprijinim si sa va facilitam anumite activitati descrise in aceasta sectiune „Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal” pentru a va gestiona consimtamantul (spre exemplu, pentru a urmari daca acceptati ca noi sa va trimitem materiale de marketing).

Temeiuri Legale

- Interesul legitim urmarit de Operatori sau de o terta parte.

Partajarea obligatorie din punct de vedere legal a datelor dumneavoastra personale:

- Pentru a ne indeplini obligatiile legale (spre exemplu, pentru a respecta o hotarare judecatoreasca sau o dispozitie ori solicitare din partea unei autoritati (de ex. politie), pentru a ne indeplini obligatiile fiscale).

Temeiuri Legale

- Obligatie legala

Durata pastrarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru a atinge scopurile declarate in aceasta Declaratie de Confidentialitate. Cand nu mai este necesar, datele dumneavoastra personale vor fi sterse sau anonimizate. Politicile si procedurile noastre se bazeaza pe urmatoarele criterii pentru a determina perioadele de retentie a datelor personale in contextul scopurilor descrise anterior:

- Perioada de timp care a trecut de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi;
- Timpul necesar noua si dumneavoastra pentru a urmari indeaproape si fara probleme solicitarea(rile) dumneavoastra;
- Sfarsitul relatiei contractuale cu dumneavoastra;
- Orice litigiu sau disputa concreta sau potentiala (spre exemplu, avem nevoie de aceste informatii pentru a initia sau a ne apara intr-un litigiu), caz in care vom pastra datele dumneavoastra pana la definitivarea respectivei dispute;
- Obligatii legale de retentie a datelor dumneavoastra personale (spre exemplu, in scopuri fiscale), caz in care vom pastra informatiile dumneavoastra atat timp cat este necesar conform respectivei obligatii.

Destinatarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale vor fi partajate cu si accesibile urmatorilor destinatari sau categorii de destinatari:

Orice alta companie care are legatura cu Sweetium / Dulciurile Anei si care v-ar putea oferi produse sau servicii sau ar putea fi implicata in implementarea unuia dintre scopurile descrise in sectiunea „Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal” de mai sus, sau care este necesara functionarii afacerii Sweetium / Dulciurile Anei.

Dezvaluiri/transferuri ale datelor dumneavoastra personale catre tari situate in afara Spatiului Economic European (SEE)

Am putea transfera datele dumneavoastra personale catre destinatii din afara SEE, inclusiv catre Statele Unite ale Americii si catre Regatul Unit al Marii Britanii, in cazul Brexit, daca acest lucru este adecvat (i) pentru a atinge oricare dintre scopurile descrise in aceasta Declaratie de Confidentialitate si/sau (ii) pentru a dezvalui informatiile dumneavoastra unei terte parti (inclusiv cele mentionate in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai sus) in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate. In cazul in care datele dumneavoastra personale sunt transferate in afara SEE, ne vom asigura ca datele personale sunt protejate de urmatoarele garantii:

- Legile tarii in care sunt transferate datele dumneavoastra asigura un nivel adecvat de protectie a datelor (articolul 45 GDPR); sau
- Transferul este supus unor clauze de protectie a datelor aprobate de Comisia Europeana (articolul 46.2 GDPR) sau este supus Scutului de confidentialitate UE-SUA (EU-US Privacy Shield).