Sweetium

Comoara
lui Hermes

Special creată pentru întâlniri de
afaceri foarte importante sau cine/
prânzuri cu 4 - 8 persoane.

170
8
Greutate netă
1.100 gr.
Dezmierdare
orientală cu șofran
Prințul Împărăției Șofranului Fermecat era devastat. Își dorea să o găsească pe tânăra cu pantofi din lapte de cocos, cea care cu o noapte în urmă a dispărut chiar la ora 24:00, în timp ce dansau în Palatul Fructat. Hotărât să afle cine este domnița, a apelat la Magul Mango care a aruncat peste întreg ținutul o vrajă ce a scos-o la iveală pe tânără. Fericiți că s-au găsit, cei doi au făcut o nuntă mare în Sala Desertului de Oglindă, iar legenda spune că și azi ei încă mai dansează printre flori de șofran fermecat.
Ingrediente:
piure de mango, șofran,
lapte de cocos, fulgi de cocos
Spiriduși de
Afine extraterestre
Atunci când au ajuns pe Pământ, Afinele Extraterestre au aterizat fix în mijlocul Câmpiei Lămâilor din Ciocolată Albă. Ce nu știau ele era că aceasta era plină de Spiriduși fermecați, cu cozi din nucă de cocos și urechi lungi din migdale. Atunci când au dat nas în nas prima dată unii cu ceilalți, atât spiridușii, cât și extratereștrii au crezut că au de-a face cu o invazie. Din fericire, afinele căutau doar un loc unde să își cultive fructele dulci și proaspete. Așa că s-au împreietenit și au organizat un mare bal al Spiridușilor de Afine Extraterestre.
Ingrediente:
zahăr invertit, ciocolată albă, frișcă,
piure de afine
Saint Jack și
Vrejul de Căpșună
Puțini sunt cei care știu că atunci când Jack a primit cele 7 boabe de fasole fermecate, printre ele se afla bine ascunsă și o căpșună cu forțe magice care creștea într-o zi cât altele în doi ani. Căpșuna avea puterea nemaiîntâlnită de a satisface pofta de dulce sănătos a oricărui amator de prăjituri. Chiar și Căpcăunii din Ținutul Uriașilor erau fascinați de desertul ciudat făcut de Jack din căpșune fermecate.
Ingrediente:
piure de zmeură, ciocolată albă,
piure de căpșuni, fructe proaspete
Zmeul Cireșelor
cu platoșă de fistic
Chiar dacă pare un personaj negativ, Zmeul Cireșelor cu Platoșă de Fistic este de fapt blând și prietenos. Asta pentru că l-am îmblânzit cu rouă de iaurt vrăjit cu fulgi de ovăz și o bucățică de ciocolată albă îmbrăcată în lapte și vanilie bourbon. Și uite așa, cât am bate din palme, Zmeul din Cireșe cu Platoșă de Fistic s-a transformat într-un basm cu final gustativ fericit.
Ingrediente:
piure de cireșe, pastă de fistic, fulgi de
ovăz, fistic mărunțit, ciocolată albă,
vanilie bourbon
Licurici cu lumină
de Ciocolată
În Valea Deserturilor Fermecate, în fiecare seară are loc un fenomen magic. În amurg, exact în acel moment de crepuscul când plantele se pregătesc să doarmă, vestiții licurici dulci ies din culcuș în dans de lumină. Ce este și mai fantastic, este că lumina lor are mereu gust de ciocolată. Capturați cu drag de elfii cofetari, licuricii sunt apoi așezați cu grijă într-o tartă mângâiată de Zâna Zmeură.
Ingrediente:
ciocolată cu lapte, frișcă naturală, miere,
piure de zmeură, ciocolată neagră, tonka
Zmeură-mpărat
Acum 700 de ani, în Lumea Fructelor Proaspete a avut loc o luptă aprigă pentru întâietatea dulcelui gustos. Fructele de pădure voiau să înlăture Dinastia Afinelor pe motiv că sunt prea acre. După îndelungi discuții aprinse, curtenii de rang înalt au hotărât că se impune înființarea unei noi Împărății, iar conducător al acesteia a fost ales Zmeură-mpărat, cel care de atunci și până la adânci bătrâneți, a stat mândru în fruntea fructelor din Pădurea Veselă. Iar legenda spune că el domnește și astăzi, ascuns într-o prăjitură sferică de cacao.
Ingrediente:
piure de zmeură, făină de migdale,
ciocolată albă
Palat de
Frangipane Magice
Cu toții am auzit de Palatele de Cleștar și cele de Gheață din basmele copilăriei. Ne pare rău să spulberăm secretul, dar cineva trebuie să o spună. Ele nu sunt reale. De fapt, toate aceste locașuri pline de magie sunt construite în Palatul de Frangipane, locul cel mai cremos de pe pământ și cel în care sălășluiesc emoțiile dulci ale migdalelor fermecate și ale Fructelor din Pădurea Adormită.
Ingrediente:
ciocolată neagră, ciocolată cu lapte,
fructe prospete de sezon
Zâne moi
de Piersici
Asemenea albinelor, Zânelor din Ținutul Sferelor Magice le place să se ascundă și să se tăvălească în florile piersicilor abia înflorite. Marea „problemă” este că întotdeauna adorm acolo până când fructele răsar și le împresoară cu zeama lor nebunească, născută din Zambrozia Zeilor. Așa că atunci când e timpul să se întoarcă acasă, sunt nevoite să se spele cu o licoare magică din mascarpone și smântână cremoasă. Și uite așa se nasc sferele colorate și îndulcite cu praf de Zâne magice, adevărate cadouri fermecate gustativ.
Ingrediente:
piure de zmeură, piure de piersici,
piersici, mascarpone
Livrările se fac
astfel:
SIBIU
Ridicare personală:
De luni până vineri
De la laboratorul din Șelimbăr
între orele 10 ș i 12 dimineața.
Livrare la domiciliu:
De luni până vineri
Cost suplimentar de 9 lei.
 
 
CLUJ-NAPOCA
Livrare la domiciliu:
Doar Vinerea.
Cost suplimentar de 9 lei.
170
Greutate netă
1100 gr.
ATENȚIE
conține lactoză,
gluten, zahăr
PRODUSUL SE REALIZEAZĂ LA
COMANDĂ
LIVRAREA LA DOMICILIU IMPLICĂ
COSTURI SUPLIMENTARE
 
 
 
RIDICAREA SE FACE PERSONAL
CONȚINUTUL ACESTEI CUTII NU
SE POATE SCHIMBA
(CONȚINUT PRESTABILIT
PROASPĂT)

Vrei să alegi ce prăjituri
să conțină cutia ta?

Fă singur
Comoara ta!
Am creat un configurator simpatic de Comori Sweetium,
astfel încât să îți oferim libertatea de a pune în cutie ce
prăjituri dorești.
Pasul 1

Alegi
cutia

Empty Box Sweetium
Pasul 2

Umpli
cutia

Empty Box Sweetium
Pasul 3

Finalizezi comanda

Pasul 4

Îți livrăm Comoara

Alege dimensiunea cutiei:

Cutia cu 4

prăjituri

85
~ 600 gr.

Cutia cu 8

prăjituri

170
~ 1.200 gr.

Cutia cu 11

prăjituri

220
~ 1.650 gr.

Ai o întrebare?
Trimite un mesaj
sau sună-ne!

Avantajul faptului că facem la comandă toate
torturile este că putem adapta rețeta în limite
rezonabile. Nu spunem că vom face „orice” e
nevoie, dar îți promitem că vom încerca să
găsim soluții.

0751 081 011